San Andreas Armed Forces
Rozpoczęty przez Malps

3 odpowiedzi w tym temacie
Malps
Gracz

-1
1 post 1 temat Dołączył: Gru 2025
7 godzin(y) temu -

Informacje o grupie
San Andreas Armed Forces (SA Armed Forces) to elitarna, publiczna formacja wojskowa zlokalizowana w Dillimore – spokojnej wsi na obrzeżach Los Santos (Red County, siedziba naszej organizacji znajduje się w komisariacie PD (( dawniej na mruczniku siedziba National Guard )).
  • Główna baza: Dillimore ( Wspomniana już siedziba dawnego National Guardu ).
  • Obszar operacyjny: Red County + obrzeża LS/SF (patrole, misje ochronne, eventy terenowe).
  • Dlaczego Dillimore? Idealna na "prowincjonalne wojsko" – blisko LS (szybka reakcja na wezwania LSPD lub FBI ), ale poza chaosem miasta. Możliwość rozbudowy na farmy/tereny jako poligon.

• Informacje ogólne o organizacji:
  • Typ: Publiczna milicja wojskowa / PMC z aspiracjami państwowymi (wsparcie SAPD/FBI przy dużych eventach).
  • Cel IC: Obrona San Andreas przed zagrożeniami zewnętrznymi (inwazje gangów, terroryzm, katastrofy). Szkolenia, patrole, eskorty VIP, operacje antynarkotykowe w county.
  • Struktura: Pełen łańcuch dowodzenia – Pvt → Gen (10 rang), plutony (Alpha/Bravo/Charlie), kompania.
  • Startowy sprzęt: Mundury wojskowe (skiny), lekkie bronie (M4/AK), pojazdy (jeepy, Rancher, Mesa – wojskowe malunki).
  • Rekrutacja: Akademia w Dillimore (musztra, testy kondycji, lojalność).
  • Logo/flagi: Zielono-czarne barwy, orzeł SA na naszywkach.
OOC (Out of Character) Styl rozgrywki:

Witajcie Administracjo i społeczność Mrucznika
Chcę założyć i prowadzić San Andreas Armed Forces (SA Armed Forces) – zorganizowaną grupę wojskową jako organizację porządkową z potencjałem na służbę państwową. Startujemy skromnie w Dillimore, z lekkim sprzętem, ale z pełnym wojskowym RP.
  • 100% poważne, immersyjne wojskowe RP – zero triggerbotów, czy "strzelam bo mogę".
  • Musztry, raporty radiowe (/r), formacje, protokół dowodzenia (rozkazy tylko przez rangę).
  • Współpraca z frakcjami państwowymi (SAPD/FBI) – jesteśmy wsparciem, nie konkurencją.
Plan na grę:
  • Codziennie: Patrole Dillimore/Red County, szkolenia rekrutów, RP z cywilami ( Współpraca z służbami porządkowymi, eskorty).
  • Aktywność: Prawdopodobnie codzienna na pewno w godzinach wieczornych 18-22. .

Gwarantuję: Zero dramy, pełna współpraca z admWojsko na Mruczniku to legenda – czas ją wskrzesić po ludzku.

Adam
Premium

25
38 post 2 temat Dołączył: Wrz 2025
5 godzin(y) temu -
nie masz zadnych kompetencji, zeby prowadzisz NG.

Odrzucam.
Yamaha
Premium

8
15 post 2 temat Dołączył: Lis 2025
5 godzin(y) temu -
wnioskuje o vld dla mnie, wtedy bede za
serdecznie pozdrawiam w ten piękny wieczór
VSVP
Premium

5
11 post 1 temat Dołączył: Paź 2025