7 godzin(y) temu -
Informacje o grupie San Andreas Armed Forces (SA Armed Forces) to elitarna, publiczna formacja wojskowa zlokalizowana w Dillimore – spokojnej wsi na obrzeżach Los Santos (Red County, siedziba naszej organizacji znajduje się w komisariacie PD (( dawniej na mruczniku siedziba National Guard )).
- Główna baza: Dillimore ( Wspomniana już siedziba dawnego National Guardu ).
- Obszar operacyjny: Red County + obrzeża LS/SF (patrole, misje ochronne, eventy terenowe).
- Dlaczego Dillimore? Idealna na "prowincjonalne wojsko" – blisko LS (szybka reakcja na wezwania LSPD lub FBI ), ale poza chaosem miasta. Możliwość rozbudowy na farmy/tereny jako poligon.
-
Informacje ogólne o organizacji:
- Typ: Publiczna milicja wojskowa / PMC z aspiracjami państwowymi (wsparcie SAPD/FBI przy dużych eventach).
- Cel IC: Obrona San Andreas przed zagrożeniami zewnętrznymi (inwazje gangów, terroryzm, katastrofy). Szkolenia, patrole, eskorty VIP, operacje antynarkotykowe w county.
- Struktura: Pełen łańcuch dowodzenia – Pvt → Gen (10 rang), plutony (Alpha/Bravo/Charlie), kompania.
- Startowy sprzęt: Mundury wojskowe (skiny), lekkie bronie (M4/AK), pojazdy (jeepy, Rancher, Mesa – wojskowe malunki).
- Rekrutacja: Akademia w Dillimore (musztra, testy kondycji, lojalność).
- Logo/flagi: Zielono-czarne barwy, orzeł SA na naszywkach.
- Typ: Publiczna milicja wojskowa / PMC z aspiracjami państwowymi (wsparcie SAPD/FBI przy dużych eventach).
OOC (Out of Character) Styl rozgrywki:
Witajcie Administracjo i społeczność Mrucznika
Chcę założyć i prowadzić San Andreas Armed Forces (SA Armed Forces) – zorganizowaną grupę wojskową jako organizację porządkową z potencjałem na służbę państwową. Startujemy skromnie w Dillimore, z lekkim sprzętem, ale z pełnym wojskowym RP.
Gwarantuję: Zero dramy, pełna współpraca z admWojsko na Mruczniku to legenda – czas ją wskrzesić po ludzku.
Witajcie Administracjo i społeczność Mrucznika
Chcę założyć i prowadzić San Andreas Armed Forces (SA Armed Forces) – zorganizowaną grupę wojskową jako organizację porządkową z potencjałem na służbę państwową. Startujemy skromnie w Dillimore, z lekkim sprzętem, ale z pełnym wojskowym RP.
- 100% poważne, immersyjne wojskowe RP – zero triggerbotów, czy "strzelam bo mogę".
- Musztry, raporty radiowe (/r), formacje, protokół dowodzenia (rozkazy tylko przez rangę).
- Współpraca z frakcjami państwowymi (SAPD/FBI) – jesteśmy wsparciem, nie konkurencją.
- Codziennie: Patrole Dillimore/Red County, szkolenia rekrutów, RP z cywilami ( Współpraca z służbami porządkowymi, eskorty).
- Aktywność: Prawdopodobnie codzienna na pewno w godzinach wieczornych 18-22. .
Gwarantuję: Zero dramy, pełna współpraca z admWojsko na Mruczniku to legenda – czas ją wskrzesić po ludzku.