31 Grudnia 2025, 12:37 -
Ktoś napisał, że ludzie nie grają bo jest ciężko zarobić kasę xd ja to nie gram bo mnie do tej gry już nie ciągnie tak jak kiedyś, wchodziłem dla rozrywki, ale nie ma z kim się rozerwać. Dobrze, że na start dostałem żółtego waltona to nie musiałem skupiać się na zarabianiu, tylko od początku mogłem się bawić. Uważam, że starzy mrucznikowcy, którzy coś wprowadzają do gry, mają na serwerze zarobione tyle kasy, że starczy nam na jednego Cheetacha, tutaj nie chodzi o kasę, zrozumcie. Zarząd zapowiadał nam wielką liczbę graczy, których miał ściągnąć tutaj marketing. Tylko skąd wziąć tych graczy, chyba zza Bugu, bo w Polsce nikt nie gra już w samp. Anakin sprowadził na serwer chyba ludzi z trzech klatek bloku obok spalarni śmieci w Pławniowicach, bo w grze można czytać tylko o obciąganiu, robieniu loda i spermie (Piotrek Kogucik). Każdy kto grał w sampa w najgorszym przypadku ma już konkubinę/konkubenta (Morasznik) albo dzieci, w najlepszym wychowuje psiecko. Żadne bajery mnie nie zachęca w większym stopniu do grania na mruczniku. Tutaj do pełni zabawy wystarczały podstawowe komendy i dostęp do M4.
Jestem rozczarowany Mrucznikiem, który łyknął, że kotnikowe 3.0 będzie rewolucją w polskim rp. Wstydź się Szymon, bo zjebales wierząc w te obietnice. Na dodatek nie mamy teraz starego forum, które było archiwum naszych wielu lat gry.
Jestem rozczarowany Mrucznikiem, który łyknął, że kotnikowe 3.0 będzie rewolucją w polskim rp. Wstydź się Szymon, bo zjebales wierząc w te obietnice. Na dodatek nie mamy teraz starego forum, które było archiwum naszych wielu lat gry.