Siwyy
Gracz
-2
8 post
1 temat
06 Stycznia 2026, 10:05 -
(06 Stycznia 2026, 00:19)Akrvis napisał(a): (05 Stycznia 2026, 10:24)Siwyy napisał(a): "Bardziej rozbudować zarobki, bo drwala to nie widziałem, żeby ktokolwiek robił. Gazety też – czasem ktoś biegał, ale poza sadzonkamk i sejfami nikt nic nie robił."
No właśnie.... Te sadzonki też ukrócić, bo to śmiech na sali, że wbija całkiem nowa osoba i nic tylko sadzonki robi, jakiś limit dzienny zrobić czy coś. Są osoby co całą noc i cały dzień napierdalają sadzonki, zarabiając przy tym 600k. To albo coś będzie z RP związane albo ja nie wiem.
Nie może wbić nowa osoba i robić sadzonek bo musi przegrać 5h, I jak można limit sadzonek dzienny zrobić xd jak ktoś se napierdala cały dzień i całą noc to co to kogo obchodzi XD Nawet zarabiając przy tym 600k, to zrób tak samo i też będziesz miał 600k co to kogo boli wciąż ile kto spędza czasu na kompie tu miały być propozycje a nie płacz graczy bo ktoś se zarabia więcej od nich Oooojjj... Ciężko z tobą. Tu ma być gra RP tak? I ma być więcej graczy co grają dla przyjemności, dla dobrej rozgrywki a nie napierdalania godzin i kasy.... Pozatym bez żadnego RP, bo jezdzą jak debile od punktu A do punktu B. Chuj no, widać że tu grają osoby co tylko chcą się ponapierdalać z M4 albo sadzić krzaki jak pojebani dzień i noc nie wiem po chuj... A niech se kurwa sadzą. Ten mrucznik nigdy nie miał gry RP i nie będzie miał, bo to przesiąkło DM!! Same odpierdalanie...
Akrvis
Premium
-4
7 post
1 temat
06 Stycznia 2026, 13:43 -
(06 Stycznia 2026, 10:05)Siwyy napisał(a): (06 Stycznia 2026, 00:19)Akrvis napisał(a): (05 Stycznia 2026, 10:24)Siwyy napisał(a): "Bardziej rozbudować zarobki, bo drwala to nie widziałem, żeby ktokolwiek robił. Gazety też – czasem ktoś biegał, ale poza sadzonkamk i sejfami nikt nic nie robił."
No właśnie.... Te sadzonki też ukrócić, bo to śmiech na sali, że wbija całkiem nowa osoba i nic tylko sadzonki robi, jakiś limit dzienny zrobić czy coś. Są osoby co całą noc i cały dzień napierdalają sadzonki, zarabiając przy tym 600k. To albo coś będzie z RP związane albo ja nie wiem.
Nie może wbić nowa osoba i robić sadzonek bo musi przegrać 5h, I jak można limit sadzonek dzienny zrobić xd jak ktoś se napierdala cały dzień i całą noc to co to kogo obchodzi XD Nawet zarabiając przy tym 600k, to zrób tak samo i też będziesz miał 600k co to kogo boli wciąż ile kto spędza czasu na kompie tu miały być propozycje a nie płacz graczy bo ktoś se zarabia więcej od nich Oooojjj... Ciężko z tobą. Tu ma być gra RP tak? I ma być więcej graczy co grają dla przyjemności, dla dobrej rozgrywki a nie napierdalania godzin i kasy.... Pozatym bez żadnego RP, bo jezdzą jak debile od punktu A do punktu B. Chuj no, widać że tu grają osoby co tylko chcą się ponapierdalać z M4 albo sadzić krzaki jak pojebani dzień i noc nie wiem po chuj... A niech se kurwa sadzą. Ten mrucznik nigdy nie miał gry RP i nie będzie miał, bo to przesiąkło DM!! Same odpierdalanie...
Xdd idź graj w Minecraft, jak ktoś chce se grać RP to gra RP, ktoś chce se jeździć z punktu od A do B to jeździ w czym ty widzisz problem ziomek to nie jest Net4game
Ten post był ostatnio modyfikowany: 06 Stycznia 2026, 13:44 przez Akrvis.
kukis
Premium
5
9 post
3 temat
06 Stycznia 2026, 16:28 -
(05 Stycznia 2026, 02:22)Akrvis napisał(a): (04 Stycznia 2026, 23:22)kukis napisał(a): Jak w życiu – tak i w grze. Zawsze wszystko kręci się wokół kasy. Jeśli posiadamy domy w grze, można także zwrócić odsetki oraz zwiększyć zarobki z biznesów.
Tak jak kolega napisał – skoro mają być pobierane podatki, to również powinien zostać przywrócony system odsetek. Nie po to, żeby tylko ciągle zabierało kasę za grę na serwerze, ale żeby dało się to jakoś zniwelować, oczywiście jeśli ktoś posiada dom itd.
Możliwość posiadania 1 domu, a nie jak inni po 5.
Poprawienie Combatloga albo wyjebanie go całkiem.
Naprawienie w końcu /p.
Wprowadzenie notki w regulaminie o Forced RP.
Przedłużenie czasu w FBI/LSPD /namierz, żeby nie mogli tego robić co minutę, tylko np. co 15 minut.
WPROWADZENIE pełnej listy komend na serwerze, a nie że gracze muszą się domyślać, albo admini dopytywać skrypterów jak coś włączyć lub postawić, bo to jest śmieszne.
Jeżeli mają zostać turfy, to usunąć limit, że muszą być 2 osoby online z organizacji, bo to też jest śmiech. Od półtorej tygodnia nie dało się nic przejąć.
Kto jest w grze – przejmuje.
Jeśli są online, dostają komunikat, że ktoś próbuje zająć turf.
Jeśli ich nie ma – tracą i tyle.
Wywalenie całkiem SAN NEWS, bo ta organizacja nic nie daje. Zero jakiejkolwiek gry czy komunikacji, tylko wykorzystywanie komunikatorów do wyzywania innych, a w sumie nic nie wnosi do rozgrywki.
Wprowadzenie w końcu obiecanych unikatów za MC.
Nie pamiętam czy to było na Mruczniku czy nie, ale jakieś questy typu szukanie ukrytych przedmiotów na mapie, np. 30 dildo pochowanych po całej mapie, i po zebraniu wszystkich jakaś nagroda (ale warta tego szukania, a nie 1000$).
Naprawienie zmiany koloru pojazdów, żeby gracz mógł to robić sam, a nie tylko warsztat, oraz malunków.
Dużo rzeczy z /tuning w ogóle nie działało.
Bardziej rozbudować zarobki, bo drwala to nie widziałem, żeby ktokolwiek robił. Gazety też – czasem ktoś biegał, ale poza sadzonkamk i sejfami nikt nic nie robił.
Można by to rozbudować, dodać coś więcej, a zmniejszyć zarobki z tamtych.
Częstsze licytacje albo ogólnie więcej rzeczy związanych z biznesami, bo każdy miał wywalone. Lider warsztatu wbijał raz na 7 dni i tyle.
Jeśli nie ma kogoś 5–7 dni, to warsztat czy inny biznes od razu do wylicytowania – i pilnowanie tego.
Zabawa ze skrytkami czy labo – powinna być jedna lokalizacja albo CMD, że gracz może sam to zrobić, a nie prosić admina, żeby mu coś postawił.
Możliwość sprzedawania no matsów u bota.
Możliwość stawiania plantacji w domu – OOC też raczej nikt nie pójdzie i nie zasadzi krzaków na dachu, a to zmusiłoby graczy do kupna chaty a w tych mniejszych interiorach tańszych więcej niż 5 krzaków i tak się nie zmieści.
Ograniczenie LSPD w kwestii WH do kradzieży, bo głównie tylko tym się zajmowali, żeby uprzykrzyć życie innym i bardzo wielu graczy przez to przestało grać bo ich nękali wręcz.
Przywrócenie starej bazy mechaników i zrobienie w niej zieloną strefę.
Pozdro Dobrze mowi
Z przedmiotami do szukania było coś na Halloween, jak dobrze pamiętam. To był ciekawy event – można by było dodać znaczki: łatwe co tydzień nowe i trudne, które byłyby aż do końca, aż ktoś by znalazł wszystkich.
Kwestia LSPD jest zawsze zagmatwana, tak samo jak system wanted level. Jeśli gracz ma 10 WL, to powinien być trudny do znalezienia – to w końcu osoba, która zabiła minimum 10 osób i jest bardzo niebezpieczna, a nie że za jednym PD wbija z paralizatorem i go zgarnia.
Powinno być tak, że jeśli policja chce zgarnąć osobę z 10 WL, to powinno być ich minimum 4 w pobliżu.
Oraz dodanie większej ilości rzeczy dla biznesów i prac legalnych, np. jako pracownik restauracji – żeby można było robić kursy po towar i dostawać za to pieniądze. Albo dla warsztatów – kursy po części samochodowe. Po prostu więcej aktywności dla prac legalnych, takie mini-questy przypisane do poszczególnych biznesów i prac.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 06 Stycznia 2026, 16:30 przez kukis.
ziemniaczek123
Gracz
70
29 post
2 temat
Nick SAMP: Cert_Polska
06 Stycznia 2026, 18:30 -
Kwestia LSPD jest zawsze zagmatwana, tak samo jak system wanted level. Jeśli gracz ma 10 WL, to powinien być trudny do znalezienia – to w końcu osoba, która zabiła minimum 10 osób i jest bardzo niebezpieczna, a nie że za jednym PD wbija z paralizatorem i go zgarnia.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
przeczytaj to jeszcze z 3 razy i zastanow sie co napisales. to ze jakis cwel 10x z rzedu mial niesplacenie dlugu, zdeemil jakiegos gostka lub dostal feda za bycie zwyklym downem nie oznacza ze ma byc trudny do znalezienia - wrecz przeciwnie.
czy wedlug ciebie grozny przestepca ktorego ryj pokazuja w telewizji bedzie ciezki do znalezienia jesli sie nie ukrywa i je sobie paczka w miescie jak na mrucku? tak myslalem. ja pierdole.
Adam
Premium
26
37 post
2 temat
06 Stycznia 2026, 19:10 -
(06 Stycznia 2026, 18:30)ziemniaczek123 napisał(a): Kwestia LSPD jest zawsze zagmatwana, tak samo jak system wanted level. Jeśli gracz ma 10 WL, to powinien być trudny do znalezienia – to w końcu osoba, która zabiła minimum 10 osób i jest bardzo niebezpieczna, a nie że za jednym PD wbija z paralizatorem i go zgarnia.
przeczytaj to jeszcze z 3 razy i zastanow sie co napisales. to ze jakis cwel 10x z rzedu mial niesplacenie dlugu, zdeemil jakiegos gostka lub dostal feda za bycie zwyklym downem nie oznacza ze ma byc trudny do znalezienia - wrecz przeciwnie.
czy wedlug ciebie grozny przestepca ktorego ryj pokazuja w telewizji bedzie ciezki do znalezienia jesli sie nie ukrywa i je sobie paczka w miescie jak na mrucku? tak myslalem. ja pierdole.
many myslal, ze 10wl = jacek jaworek xdd
Yamaha
Premium
7
14 post
2 temat
(06 Stycznia 2026, 19:10)Adam napisał(a): (06 Stycznia 2026, 18:30)ziemniaczek123 napisał(a): Kwestia LSPD jest zawsze zagmatwana, tak samo jak system wanted level. Jeśli gracz ma 10 WL, to powinien być trudny do znalezienia – to w końcu osoba, która zabiła minimum 10 osób i jest bardzo niebezpieczna, a nie że za jednym PD wbija z paralizatorem i go zgarnia.
many myslal, ze 10wl = jacek jaworek xdd
//zmieniam, nie mam pytan
Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 03:36 przez Yamaha.
Powód edycji: wycofanie
Yamaha
Premium
7
14 post
2 temat
a ja pierdole jakies udziwnianie typu jak ktos ma 10 wl to jest go ciezej znalezc, kto to słyszał. Jak idiota lazi po miescie z 10 wl to co mamy utrudniac gre dla LSPD. Wy za bardzo wydziwiacie, zamiast skosztowac rozgrywki to zmieniacie wszystko w pizdu i chuj z tego wychodzi potem
PEYA
Gracz
4
4 post
1 temat
Moje zdanie jest takie - zostawiłbym stary skrypt, tylko ulepszyłbym antycheata i tyle. :D
|